Jegyvásárlás

Program


Borterasz – Balaton: mit kóstoljunk nyaralás során - Káli Ildikó Borszakértővel

Borterasz – Balaton: mit kóstoljunk nyaralás során - Káli Ildikó Borszakértővel

Káli Ildikó Borszakértő ad nekünk Bortippeket és javaslatokat, hogy milyen borokat kóstoljunk a balatoni nyaralás alatt.
Bepillanthatunk majd a déli és az északi part borvidékeinek elérő stílusvilágába.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 25. szombat, 18:58

Borterasz – Balaton: mit kóstoljunk nyaralás során - Káli Ildikó Borszakértővel

A köveskáli Pálffy borok, a balatonfüred-csopaki Jásdi Pincészet és a kevésbé ismert Somoskői Pincészet borai mindenképpen szerepelnek majd Káli Ildikó ajánlásai között!

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!