Jegyvásárlás

Program


Bősze Ádám második zenei stand up - 2019. szeptember 13. este

Bősze Ádám második zenei stand up - 2019. szeptember 13. este

Bősze Ádám előadása gyökeresen különbözik a megszokott stand up comedyktől: a szünet nélküli, bő egy órás produkció fanyar, gyakran szarkasztikus humorú, ám mindvégig kulturált, elsősorban a klasszikuszenei, tágabb értelemben a kultúrtörténetből válogatott sztorikból álló, közérthető, nem kizárólag a „keményvonalas” zenehallgatók által élvezhető stand up estet kap a közönség.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 13. péntek, 19:00

Bősze Ádám második zenei stand upja

A #szeretnekahallgatók című stand up sikere után 2019-ben útjára indult Bősze Ádám standupjának második, "Bő szekund" címet viselő évada.
Bősze Ádám előadása gyökeresen különbözik a megszokott stand up comedyktől: a szünet nélküli, bő egy órás produkció fanyar, gyakran szarkasztikus humorú, ám mindvégig kulturált, elsősorban a klasszikuszenei, tágabb értelemben a kultúrtörténetből válogatott sztorikból álló, közérthető, nem kizárólag a „keményvonalas” zenehallgatók által élvezhető standup estet kap a közönség.

A 2019. április 26-án a budapesti MOMKultban megtartott premiert teltház várta, az eseményt számos vidéki nagyváros (Győr, Székesfehérvár, Miskolc, Pécs, Szolnok, Esztergom és így tovább) befogadta a 2019-es évadra, angol nyelvű változata pedig az Edinburgh-i Fringe Fesztiválon debütál.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!