Jegyvásárlás

Program


BQW 3/3 Deák Vonósnégyes

BQW 3/3 Deák Vonósnégyes

A minifesztivál a kamarazenei műfajok csúcsát, a vonósnégyest kívánja középpontba állítani a hazai klasszikus zenei élet kiemelkedő együtteseinek részvételével. Idén a 20. század egyik legnagyobb zeneszerzőjének összes vonósnégyese alkotja a műsort: Dmitrij Sosztakovics ritkán hallható tizenöt kvartettje csendül fel a fesztivál keretén belül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 29. szombat, 16:30

A Budapest Kvartett Hétvége harmadik alkalommal kerül megrendezésre 2020. március 27-29 között a Nádor Teremben. A minifesztivál a kamarazenei műfajok csúcsát, a vonósnégyest kívánja középpontba állítani a hazai klasszikus zenei élet kiemelkedő együtteseinek részvételével. Idén a 20. század egyik legnagyobb zeneszerzőjének összes vonósnégyese alkotja a műsort: Dmitrij Sosztakovics ritkán hallható tizenöt kvartettje csendül fel a fesztivál keretén belül.
A Deák vonósnégyes testvértagjai gyermekkoruk óta játszanak együtt. Mindannyian a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szereztek diplomát, és azóta professzionális szimfonikus zenekarok művészeiként élik mindennapjaikat (Nemzeti Filharmonikusok, Magyar Állami Operaház, Pannon Filharmonikusok). Elkötelezett kamarazenészek, a vonósnégyesezés iránti szenvedélyüket hazai és külföldi fellépések alkalmával élik meg (Zágráb, Párizs, Budapest, Pécs).

Műsor:

Sosztakovics: B-dúr vonósnégyes no. 5
Asz-dúr vonósnégyes no. 10 

Ajánlatunk


A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!