Jegyvásárlás

Program


Branka Trió: Félig Egészen, feat. Mesi Trió

Branka Trió: Félig Egészen, feat. Mesi Trió

A “ Félig-egészen” a Branka Trio zenei projektje, melynek címe és gondolata Branka már-már szállóigévé vált mondatából származik: “Apukám szerb, anyukám magyar, ezért én félig szerb, félig magyar vagyok, de inkább úgy érzem, egészen szerb és egészen magyar.”

Aktuális előadásokÚjra élő koncert a Fonóban!

Branka Trio: Félig egészen 

vendég: Varga Veronika és Babcsán Bence

A “ Félig-egészen” a Branka Trio zenei projektje, melynek címe és gondolata Branka már-már szállóigévé vált mondatából származik: “Apukám szerb, anyukám magyar, ezért én félig szerb, félig magyar vagyok, de inkább úgy érzem, egészen szerb és egészen magyar.” E gondolatiságot követve a projekt célja, hogy hidat képezzen és megtalálja a vékony határmezsgyét a zenén keresztül olyan látszólag egymástól távol álló fogalmak, mint régi-új, hagyományos-modern, ismert-ismeretlen, fél-egész, egység-kettősség, vagy két különböző kultúra, két földrajzi pont között. Minden koncert más és más, hiszen a meghívott művészekkel új színek kerülnek bele a Trió hangzásvilágába, zenei gondolatiságába, valamint jelenlétükkel újabb perspektívák nyílnak a zenében.

Az első eseményen Varga Veronika és Babcsán Bence közreműködésével járjuk körbe a “félig-egészen” gondolatot, hiszen amellett, hogy mindketten a Babra zenekar tagjai, zenéjükben és életükben jelentős szerepet játszanak saját kultúrájuk és identitásuk mellett a szerb és balkáni valamint a görög kultúrához és népzenéhez való kötődéseik.

Közreműködik:

Básits Branka - ének

Wertetics Szlobodán - harmonika

György Mihály - gitár

Varga Veronika - ének, nagybőgő

Babcsán Bence - szaxofon, klarinét

Belépés érvényes belépőjegy mellett, érvényes védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Ajánló


Miért baj, hogy az Időmanó ügyetlensége folytán összetörik a különleges világóra? Mert emiatt…

A Csík zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy országos turné keretében mutatja…

Kilenc év után tér vissza Budapestre Bonnie Tyler. Az ikonikus brit rockénekesnő, legnagyobb…