Jegyvásárlás

Program


Bridget naplója (Saint Frances)

Bridget naplója (Saint Frances)

Bridget naplója
(Saint Frances)
színes, feliratos amerikai vígjáték, dráma, 101 perc, 2020
Korhatár: 16
Mozipremier: 2020. szeptember. 17

Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 4. szerda, 18:00

A történet főhőse, a chicagói Bridget 34 éves, identitászavarral küzd, kapuzárási pániktól szenved, de a nyár beköszöntével kezdenek jól alakulni a dolgai: találkozik egy helyes fiúval, és munkát is talál, egy hatéves kislány bébiszittereként. Ám a tündéri Frances meglehetősen öntörvényű gyerek, és miközben Bridget megpróbálja elnyerni a bizalmát, a kislány szülei között növekvő feszültséggel is meg kell küzdenie. Ráadásul a terhességi teszt eredménye pozitív lesz. Miközben zavaros emberi kapcsolataiban próbál navigálni, onnan merít erőt, ahonnan a legkevésbé várta: a nem mindennapi gyerekkel alakuló barátságából.

Alex Thompson rendező és a főszerepben remeklő, valamint a forgatókönyvet is jegyző Kelly O’Sullivan filmje bátor, őszinte és friss hangvételű indie vígjáték/dráma, egy szívmelengető alkotás, amely kendőzetlen humorral, empátiával, és óriási szeretettel mesél a női lét tabuként kezelt témáiról és problémáiról – nem csak nőknek. Az „amerikai Bridget Jones”-ként is emlegetett film a miskolci Cinefest Nemzetközi Filmfesztivál egyik legnépszerűbb alkotása volt, emellett a nemzetközi kritikusvilág és a közönség is szeretettel fogadta: az SXSW Filmfesztiválon elnyerte a Zsűri különdíját és a közönségdíjat, a Champs-Élysées Filmfesztiválon a Kritikusok díját és a közönségdíjat, valamint a Chicagói Filmkritikusok Filmfesztiváljának közönségdíját is.

A film szeptember 17-től érkezik országszerte a mozikba, eredeti nyelven, magyar felirattal.

„Inspirálóan bátor és meglepően új megközelítés” Variety
„Szédületes humorú, bátorító üzenet a nőknek” Slashfilm
„Erőteljes, érzelmileg teljesen lehengerelt!” RogerEbert.com
„Utazásra visz az érzelmek országútján.” Pajiba
„Valóságos és szívből jövő sztori.” Cinapse

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!