Jegyvásárlás

Program


BRÓDY JÁNOS - RÁADÁS

BRÓDY JÁNOS - RÁADÁS

A RÁADÁS koncertek nem érnek véget!
A fantasztikus BRÓDY70 Aréna után is tovább tart a RÁADÁS koncertsorozat. Annak ellenére, hogy a hivatalos média nem igazán kedveli az újabb dalokat, határon innen és határon túl is egyre nagyobb ováció kíséri Bródy János fellépéseit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 22. vasárnap, 19:00

Bródy János - Ráadás koncert

BKK 2017. október 22.

 

   Amikor a Kossuth-díjas Bródy János és Szörényi Levente 2010-ben megkapta a Fonogram Életműdíjat, néhány percig úgy tűnt, hogy mindketten a visszavonulás gondolatával foglalkoznak. Ekkor jelentette be Bródy János, hogy egy pályafutását összegező albumot tervez, ami 2011-ben „Az Illés szekerén” címmel jelent meg, és annak ellenére, hogy a hivatalos média támogatását mellőznie kellett, hamarosan dupla platina példányszámot ért el és 2012-ben az Év Lemeze elismerést is kivívta. A követők és rajongók népes tábora kitörő örömmel vette tudomásul, hogy a Mester újra lendületbe jött, és a koncertek hangulata felforrósodott. Közeledett a 70. évforduló és ebből az alkalomból barátai és tisztelői rábeszélték egy nagyszabású jubileumi koncertre, és egy reprezentatív 5 lemezes bakelit (vinyl) összeállítást terveztek a legjobb Bródy dalokból. Ennek 5. lemeze vadonatúj és néhány újraértelmezett dallal a „Ráadás” címet kapta.  A Ráadás album 2016 elején CD formában is forgalomba került, és néhány hét alatt aranylemez lett.

   A „Lesz még egyszer” címmel az Arénában tartott születésnapi koncert felejthetetlen élményt jelentett minden résztvevőnek, és Bródy János koncertfellépései iránt az érdeklődés soha nem látott magasságokba ívelt. Teltházas koncertek jelzik az életműből válogatott újabb és régebbi legendás dalok sikerét, és az új összeállítású zenekar Kirschner Péter vezetésével országszerte elnyerte a közönség elismerését. A fellépéseken a közönség nem szűnt meg követelni az újabb és újabb ráadásokat, és erre Bródy János egyszer ironikusan megjegyezte, mostantól minden koncert már Ráadás lesz.

   Sokáig keresték az idei budapesti előadáshoz méltó helyet és időt a szervezők, és örömmel jelenthetjük, hogy 2017. október 22-én a Budapest Kongresszusi Központban újra látható és hallható lesz a legújabb Ráadás koncert, melyre a felkészülést már megkezdte Bródy János és társulata. Reméljük, hogy újra jól fogjuk érezni egymást ezen az estén, ahol Bródy János két órán keresztül megosztja velünk dalokba foglalt véleményét szerelemről, barátságról, küzdelemről, szabadságról, magánéletről és köztársaságról.

   Bródy János a mai napig hűséges maradt önmagához, 8 önálló nagylemez és aktualitásukat ma sem vesztő örökzöld dalok bizonyítják, hogy szerzői és előadói tehetségével hitelesen és mindenki által érthetően fogalmazza meg nemzedékének álmait és csalódásait. A könnyűzene gyorsan forgó színpadán Bródy János megmaradt örök Tininek, aki hetvenévesen is hetvenkedés nélkül áll ki a színpadra, és miközben dalokba fordult költészetével elvarázsolja, a rá jellemző iróniával kijózanítja a szebb és igazságosabb világról álmodókat.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!