Jegyvásárlás

Program


Bruckner

Bruckner

A Győri Filharmonikus Zenekar a 17:18-as bérletben megrendezett hangversenyének programjában a német romantika két nagy mesterének művei kapnak helyet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 10. csütörtök, 17:18

Műsor:

R. Wagner: Tannhäuser- nyitány, WWV 70

A. Bruckner: I. (c-moll) szimfónia, WAB 101 (1890/91-es bécsi változat) - részletek 

Vezényel: Rajna Martin

A Győri Filharmonikus Zenekar a 17:18-as bérletben megrendezett hangversenyének programjában a német romantika két nagy mesterének művei kapnak helyet. Először Richard Wagner a középkori Minnesängerek világát felidéző, 1845-ben bemutatott romantikus operája, a Tannhäuser nyitányát hallhatja a közönség, majd Anton Bruckner 1868-ban keletkezett első szimfóniája két évtizeddel későbbi, úgynevezett bécsi változatának részletei csendülnek fel, amelyet a győri születésű világhírű karmester, Richter János mutatott be. A Győri Filharmonikus Zenekart Rajna Martin dirigálja, az est házigazdája dr. Szabó Balázs zenetörténész.

Ajánlatunk


A mű -számos opera részlettel- hiteles irodalmi alapanyagokból, levelezésből táplálkozik, kifejezetten tanító jellegű alkotás, melynek kiemelkedő értéke számunkra az, hogy a szerző magyar: Sylvester Levay!

Presser Gábor és Sztevanovity Dusán közismert dalaival fűszerezett darabja az egyik legsikeresebb magyar musical. Az „Ég és föld” között elhelyezkedő padlás Rádiósának, az oda tévedő négy szellemnek és a gengszter Barrabásának a történetén már generációk nőttek fel. A félig mese félig musical kiváló szórakozást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Ajánló


Lipcse Bach, Mendelssohn, Schumann, Wagner városa - a zenetörténet egyik izgalmas helyszíne. A Gewandhaus Zenekara minden idők egyik legfontosabb szimfonikus…

Hello, WMN! Élet. Kult. Ember – Élőben a színpadon! Rendhagyó beszélgetős este a WMN alkotóival és meghívott vendégeikkel.

Előadásunk Marék Veronika: Mesélj nekem Annipanni, és Boribon autózik című mesekönyvei alapján készült. A dalok szövegének nagy részét is Veronika…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!