Jegyvásárlás

Program


Budapest Jazz Orchestra - Az Erdő Titkai

Budapest Jazz Orchestra - Az Erdő Titkai

Lemezbemutató koncert Zakar Zoltán emlékére

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 25. kedd, 19:30

Budapest Jazz Orchestra  - Az erdő titkai

Zakar Zoltán az elmúlt évtizedben rengeteg hangszereléssel segítette zenekarunk munkáját. Szörényi Levente, Tóth Vera, A Queen Real Jazz, és a régi magyar dalokat feldolgozó produkcióink nagysikerű darabjai kötődnek hozzá. Élő koncertjeink és lemezeink egyik meghatározó hangszerelője volt. Hosszantartó betegség után az 2021-ben veszítettük el.
A Secrets of the Forest (Az erdő titkai) című jazz-szvit a legendás debreceni Nagyerdő hangulatainak állít emléket. A hét tételből álló mű igyekszik megörökíteni a hely misztériumát, a szerző emlékeit, gondolatait.
A jazz műfajának alapvető stílusain keresztül szólalnak meg a tételek, hagyományos 17 tagú big band felállásban. 2022-ben rögzítette a Budapest Jazz Orchestra a lemezanyagot, mely megtalálható minden online zenei platformon, illetve megjelent CD lemez formájában is.

Szervező: Budapest Jazz Orchestra
Helyszín: MMMH

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!