Jegyvásárlás

Program


Budapest Jazz Orchestra - Col Legno: A Duna

Budapest Jazz Orchestra - Col Legno: A Duna

A zeneszerző, Col Legno a Duna szerelmeseként több szempontból közelítve mutatja be legnagyobb folyamunkat.
Baján, az egykori Duna főág vízi színpadán tartott sikeres ősbemutatón a Budapest Jazz Orchestra volt a zeneszerző partnere, ahogyan ezen a koncerten is, amelyből lemez készül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 26. csütörtök, 19:00

Budapest Jazz Orchestra - Col Legno: A Duna

A zeneszerző, Col Legno a Duna szerelmeseként több szempontból közelítve mutatja be legnagyobb folyamunkat. A swing korszaktól a modern megszólalásokig széles skálán mozgó big band alkotásban gyönyörű hidak, jégtörő hajók, vízparti padok, tragikus áldozatok, jellegzetes állatok, egykori hajómalmok, pusztító árvizek, érdekes legendák, sorsdöntő csaták, szennyező anyagok, szent helyek, vízi növények, természeti jelenségek, ókori maradványok és lenyűgöző panorámák elevenednek meg.

Baján, az egykori Duna főág vízi színpadán tartott sikeres ősbemutatón a Budapest Jazz Orchestra volt a zeneszerző partnere, ahogyan ezen a koncerten is, amelyből lemez készül. Col Legno: A Duna.

                                                                               
Fotó: Kelemen Áron                                                                                          
Legfőbb támogató: Nemzeti Kulturális Alap

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!