Jegyvásárlás

Program


Budapest Ragtime Band - Nemcsak Jazz Klub

Budapest Ragtime Band - Nemcsak Jazz Klub

A 40 éves Budapest Ragtime Band a 80-as évek óta nagy sikerrel tartja életben a múlt század fordulójának népszerű amerikai zenéjét. Virtuóz hangszerszólók, klasszikus zenei átiratok, ismert dallamok és operák humoros átdolgozásai, valamint jazz és dixieland standardok alkotják a repertoárt, egyedülálló hidat képezve több zenei műfaj között.

Nemcsak Jazz Klub - Budapest Ragtime Band

A 40 éves Budapest Ragtime Band a 80-as évek óta nagy sikerrel tartja életben a múlt század fordulójának népszerű amerikai zenéjét. Nagyszerű, jól képzett muzsikusok az eredetileg zongorára komponált rag-eket 8-10 tagú együttesre hangszerelték át, később swing-melódiákat, dixieland-slágereket is felvettek műsorukba. A ragtime mellett koncertjeik elmaradhatatlan része a show, a vidámság és a móka, programjaikat különleges hangszerelési megoldásokkal teszik színesebbé, rendszeresen bővítik újabb számokkal, zenei humorral. Virtuóz hangszerszólók, klasszikus zenei átiratok, ismert dallamok és operák humoros átdolgozásai, valamint jazz és dixieland standardok alkotják a repertoárt, egyedülálló hidat képezve több zenei műfaj között. Az együttest magas színvonalú játéka, eredeti előadásmódja és színpadi show-val fűszerezett koncertprogramja világszerte elismertté tette.

A koncert az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Program támogatásával valósul meg.


Tájékoztató jegy vásárlásához!

Remélem, hogy ismét találkozhatunk rendezvényeinken.
Tisztelettel szeretném a figyelmükbe ajánlani, hogy a 194/2021. (IV.26.) kormányrendelet alapján a megváltott jegye csak érvényes védettségi igazolvány bemutatásával jogosít belépésre.

Kérem, hogy igazolványát hozza magával a programra érkezéskor! Az igazolvány hiányában megváltott jegy birtokában sem tudjuk Önt a rendezvényre beengedni és ebben az esetben a megváltott jegy árát sem tudjuk visszaadni.

Felhívnám a figyelmét arra is, hogy 18 év alatti személyek önállóan megváltott jegy birtokában sem vehetnek részt a programjainkon.

Végezetül pedig tisztelettel kérem Önt, hogy a programokon, az Intézmény közösségi tereiben viseljen maszkot. Az Ön védelme érdekében az Intézmény dolgozói is maszkban fogják feladataikat végezni.

Tisztelettel:
Lázár Gergő
igazgató

Ajánló


színes feliratos amerikai dokumentumfilm, 123 perc, 2020 angol nyelven magyar felirattal

Dés László ezen a koncerten eddigi turnéiból válogatja a legismertebb dalait, de persze…