Jegyvásárlás

Program


Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál - „LEGENDÁK” - Manuel Barrueco mesterkurzusa /master course

Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál - „LEGENDÁK” - Manuel Barrueco mesterkurzusa /master course

Budapest International Guitar Festival
NYILVÁNOS MESTERKURZUS A GRAMMY-DÍJAS MANUEL BARRUECO GITÁRMŰVÉSSZEL
MASTER COURSE WITH MANUEL BARRUECO

jegyek kedvezményes elővételi áron szeptember 30-ig !

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 9. szombat, 10:00

Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál / Budapest International Guitar Festival
2019. november 9. 10:00 – 13:00
NYILVÁNOS MESTERKURZUS A GRAMMY-DÍJAS MANUEL BARRUECO GITÁRMŰVÉSSZEL

Manuel Barrueco (Kuba/USA) korunk egyik legkiemelkedőbb gitárosa. Páratlan előadóművészetét úgy jellemzik, mint nagyszerű hangszerjátékos, kiemelkedő és elegáns zenész, aki csábító hangzással és rendkívüli líraisággal játszik. Nemzetközi turnéi során játszott a világ legnevesebb koncerttermeiben (pl. bécsi Musikverein, amsterdami Concertgebouw, londoni Royal Albert Hall, Berlin Philharmonie, madridi Teatro Real, barcelonai Palau de la Musica). Ázsia számos részén is ismertségre tett szert: tucatnyi turnét adott már Japánban, többször fellépett Koreában, Taiwanban, Szingapúrban, Kínában és Hong Kongban is. Barrueco latin-amerikai turnéi során ellátogatott Mexikóba, Brazíliába, Kolumbiába, Costa Ricába, Panamába és Puerto Ricóba. Manuel Barrueco négy GRAMMY-díj jelöléssel büszkélkedhet. Manuel Barrueco 2011-ben elnyerte az Egyesült Államok Fontanals kiváló művészeti díját.

 
A fesztivál bérleteteihez kattintson ide

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!