Jegyvásárlás

Program


BŰNÖS VAGYOK

BŰNÖS VAGYOK

Egy fiatal, kezdő színésznőt meggyanúsítanak egy neves filmproducer meggyilkolásával. Bár a nő ártatlan, ügyvéd barátnője javaslatára bűnösnek vallja magát, hogy az esetet önvédelemnek állítsák be, és olyan női egyenjogúsági ügyet csináljanak belőle, amely híressé teszi mindkettejüket..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 30. kedd, 18:00

OTTHON MOZI
Bűnös vagyok 12+
Színes, feliratos, francia filmvígjáték, 102’

R. François Ozon Sz. Isabelle Huppert, Dany Boon

A harmincas évek romantikus Párizsában egy fiatal, kezdő színésznőt meggyanúsítanak egy neves filmproducer meggyilkolásával. Bár a nő ártatlan, ügyvéd barátnője javaslatára végül bűnösnek vallja magát, hogy az esetet önvédelemnek állítsák be, és olyan női egyenjogúsági ügyet csináljanak belőle, amely híressé teszi mindkettejüket. Úgy tűnik, tervük fényesen beválik, ám nem várt fordulatok sokasága bonyolítja az esetet.

Filmharmónia bérlet online érvényesítés: https://www.jegy.hu/seasonpackage

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!