Jegyvásárlás

Program


Bűvös tojás
2

Bűvös tojás

A néptáncra és népzenére épülő történet főhőse a kíváncsi tojás, aki addig izgett- mozgott, míg legurult a polcról és elindult, hogy felfedezze a világot. A Bűvös tojás sodró története zenéjével, látványos táncaival és humoros prózájával kellemes kikapcsolódást nyújt az egész családnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 24. vasárnap, 20:30

Bűvös tojás
- táncmesejáték -
 
„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy… így kezdődik Pavol Dobšinský szlovák író és népmesegyűjtő meséje. A néptáncra és népzenére épülő történet főhőse a kíváncsi tojás, aki addig izgett- mozgott, míg legurult a polcról és elindult, hogy felfedezze a világot.

Vándorlásai során számos kalandba bonyolódik, sok barátot szerez, már-már „életveszélybe” kerül... A Bűvös tojás sodró története zenéjével, látványos táncaival és humoros prózájával kellemes kikapcsolódást nyújt az egész családnak.

Szereplők:
Eva Javorská, Balázs Henrietta, Árgyelán Kitti, Palyov Attila, Kozsuch Mihály, Juhász Áron,
Oláh Márkó, Fabó Marcell, Csasztvan András ifj., Magyari László, Szabó Róbert

Gyermekszereplők: Folytán Fanni, Csipai Maya, Ollé Blanka, Ollé Bálint, Tímár Csaba

Zene: Szokolay Dongó Balázs
Rendező/Koreográfus: Csasztvan András

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!