Jegyvásárlás

Program


Cantus

Cantus

AKADÉMIAI CANTUS KAMARAKÓRUS (Ukrajna)
Művészeti vezető: Emil Sokach

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 16. csütörtök, 19:00

Az 1986-ban alakult  kárpátaljai  kórus  működése során  számos kórusfesztivál résztvevője volt Európa-szerte,  sikerrel képviselte  az ukrán kóruséletet Európa több országában  és az  Egyesült Államokban.  A kórus  a XVII.  és  XX. század közötti  egyházi művek  keleti hagyományait  mutatja be  különböző  stílusokban és korszakokban. A koncerten ismert szerzők, Bortnyansky és Berezovski klaszszikus  kórusművei mellett  a barokk kor  kevésbé ismert,  kiemelkedő alakjának, Mikola Dyletskynek  új,  többszólamú stílushoz  kötődő művei is szerepelnek.  A romantikus stílust  ukrán és orosz komponisták  egyaránt képviselik,  így Mykola Leontovych,   Kyrylo  Stetsenko,   Oleksandr  Koshyts,   Szergej  Rachmaninov, Alexander Gretchaninov és Pavel Chesnokov szerzeményei is hallhatók majd.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!