Jegyvásárlás

Program


Cégeshármas - Kaladozások multilandban // Litkai Gergely és a Szomszédnéni Produkciós Iroda estje

Cégeshármas - Kaladozások multilandban // Litkai Gergely és a Szomszédnéni Produkciós Iroda estje

Litkai Gergely és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 9. szerda, 19:00

Litkai Gergely és a Szomszédnéni Produkciós Iroda a cégek csodálatos világába kalauzolja a nézőket. A balesetvédelmi oktatástól a teljesítményértékelésig, a startupoktól  az organigramokig, az emailezéstől a csapatépítésig, a marketingtől a marketingig járhatják be multilandet, azt a nemzetközi országot, ahol az eredményeket vetítik, ahol a legtöbb angol szónak hiába van magyar megfelelője és ahol az örökké termő cafetéria fa Erzsébet Utalványokat hajt. Jelenetek, stand-up és spontán értekezletek 2*45 percben.

 

Excel hiénáknak, az idegösszeomlás szélén álló közepvezetőknek, valamint fiatal, kreatív és dinamikus munkavállalóknak kihagyhatlatlan, a legjobb havi mítingeket is kenterbe verő előadás a Kompót Dumaklubban.

 

 

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!