Jegyvásárlás

Program


Central European String Quartet

Central European String Quartet

A Central European String Quartet tagjai, a négy virtuóz zenész, Miranda Liu, Soós Máté, Máté Győző és Szabó Judit különleges, feltűnően egységes formációvá álltak össze. Külön-külön számtalanszor neves hazai és külföldi zenekarokkal játszottak, felléptek a világ legfontosabb koncerttermeiben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 20. csütörtök, 19:00

A Central European String Quartet tagjai, a négy virtuóz zenész, Miranda Liu, Soós Máté, Máté Győző és Szabó Judit különleges, feltűnően egységes formációvá álltak össze. Külön-külön számtalanszor neves hazai és külföldi zenekarokkal játszottak, felléptek a világ legfontosabb koncerttermeiben. Innovatív projektek, izgalmas műsorok jellemzik munkájukat, többek között 2018-ban meghirdettek egy nemzetközi zeneszerzőversenyt, amelyre 75 pályamű érkezett 27 különböző országból.

A 2018/19-es évadban olyan jelentős koncerttermekben zenéltek, mint a Zeneakadémia Nagyterme, Müpa, Magyar Rádió Márványterme, Liszt Ferenc Emlékmúzeum, Magyar Nemzeti Galéria.

Közreműködők:
Miranda Liu, Soós Máté – hegedű
Máté Győző – brácsa
Szab Judit – gordonka

Időtartam: 120 perc

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Ajánló


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!