Jegyvásárlás

Program


Cerka Tinka és a Szürke Lord

Cerka Tinka és a Szürke Lord

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 21. kedd, 10:00

Szeretsz rajzolni és játszani egyszerre? Kedveled a csodálatos színeket és a vicces helyzeteket? Szívesen rész veszel egy nagy kalandban, ahol Cerka Tinkának, a találékony cerkalánynak szüksége lenne egy kis segítségre? Gyere velünk, mert Kolorító völgyre Lord Grafith árnyéka vetülhet, ha nem vagyunk résen. Együtt biztosan sikerül kibogoznunk a szálakat, újraszíneznünk a szomorú tájat és megbizonyosodnunk arról: a barátság mindennél fontosabb.

Cerka Tinka és a Szürke Lord című kortárs magyar meséből készülő interaktív színházi előadásunkat óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk. A produkció a Budaörsi Latinovits Színház és a Szamárfül projekt közös munkája.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!