Jegyvásárlás

Program


CESAR MILLAN LIVE

CESAR MILLAN LIVE

Cesar Millan, a világhírű kutyaviselkedési szakember jövő tavasszal, európai turnéja keretében újra hazánkba ékezik. A kutyadoki vadonatúj show-ját 2017. március 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában láthatják.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 18. szombat, 20:00

Cesar Millan újra Magyarországon

Visszatér „A csodálatos kutyadoki”!

Cesar Millan, a világhírű kutyaviselkedési szakember jövő tavasszal, európai turnéja keretében újra hazánkba ékezik. A kutyadoki vadonatúj show-ját 2017. március 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában láthatják.

„Hatalmas öröm számomra, hogy az európai közönség visszavár. Igyekszem majd ismét boldoggá tenni a rajongóimat, és persze a kutyájukat is. Hiszen az előadásaim célja éppen ez: egy boldogabb, harmonikusabb és modernebb kutya-gazdi kapcsolat kialakítása.” – mesélte a lelkes kutyamágus.

Több éves tapasztalatát hozza el újra Budapestre. Cesar Millan nem csak jó szakember, hanem kiváló showman is, aki vicces sztorikon és megható történeteken keresztül, szinte szórakoztatva vezeti be kutyaimádó közönségét az ember legjobb barátjának lelki világába. Legújabb show-jában segít megérteni a kutyák testbeszédét, és megfejteni néhány bonyolultabb eb-lelket, éppen úgy, mint világhírű műsoraiban, A csodálatos kutyadokiban vagy éppen a NatGeo Wild-on futó Cesar 911-ben.

A 2015-ös nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel 2017. március 18-án az Arénában a kutyabarátok újra láthatják a fantasztikus Cesar Millan-t.

 

 

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!