Jegyvásárlás

Program


Chalaban – lemezbemutató

Chalaban – lemezbemutató

A Chalaban zenekar új lemezének címe, a Gleimim Saïd Tichiti szülővárosa, a marokkói Guelmim beceneve. A város a sivatag „kapujában” fekszik, ott olvad össze a berber kultúra az arabbal és afrikaival. A zenekar tizenkilenc éve alakult, azóta ötvözi az ottani hagyományokat a Kárpát-medence zenei világával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 1. vasárnap, 20:00

Az új lemezzel visszatérnek az afrikai gyökerekhez, a dél-marokkói zene nyomait még délebbre, a szudáni térségben felfedezve: így találkozhat az albumon a marokkói guembri a Burkina Fasó-i korával és a guineai balafonnal. A szövegek fő témája a honvágy, a spiritualitás és a szerelem; a zenén a sivatagi blues, az afrobeat és a transz-zene hatásai fedezhetők fel.
Saïd Tichiti a legismertebb marokkói származású közép-európai zenész, 1998 óta Magyarországon él. A Chalaban zenekar mellett Franciaországtól Oroszországig, Dániától Dél-Marokkóig vett részt különböző zenei projektekben. A lemezbemutatón először áll színpadra két gyermekével, akik már Magyarországon születtek: Naïm és Emma hegedűn, illetve csellón játszik.

Közreműködők:

Saïd Tichiti: ének, guembri, lant, ütőhangszerek
Ibrahima Fall: djambe, dumdum, balafon,
Khalid Moutahir, Redouan Barian: vokál, ütőhangszerek
Vázsonyi János, Jelasity Péter: szaxofon
Kovács Bálint: gitár
Torják Dávid: basszusgitár
Golovics Ferenc: dob

Vendégek:

Djakali Koné: kora
Szabó Árpád, Naïm Tichiti: hegedű
Emma Barka Tichiti: cselló

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!