Jegyvásárlás

Program


Chanson Elyseé - Csemer Boglárka, Kárász Eszter, Tompos Kátya

Chanson Elyseé - Csemer Boglárka, Kárász Eszter, Tompos Kátya

A gyönyörű hangú énekesnők teljesen különböző módon találkoztak a francia sanzonnal, de mindhárman sokat és szívesen foglalkoztak a műfajjal és a nyelvvel, így előadóként is kimagasló szakértelemmel nyúlnak a francia sanzonokhoz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 29. szombat, 20:00

Chanson Elyseé - Csemer Boglárka, Kárász Eszter, Tompos Kátya
koncert

Három előadóművész, egy zenekar és megannyi örökbecsű francia sanzon a Városmajori Szabadtéri Színpad műsorán.

A gyönyörű hangú énekesnők teljesen különböző módon találkoztak a francia sanzonnal, de mindhárman sokat és szívesen foglalkoztak a műfajjal és a nyelvvel, így előadóként is kimagasló szakértelemmel nyúlnak a francia sanzonokhoz. Kárász Eszter megdöbbentő hitelességgel szólaltatja meg Édith Piaf dalait, Tompos Kátya orosz úrinőként kelti életre a jól ismert klasszikusokat, Boggie pedig a sanzon lírai, ma is élő oldalát mutatja meg.

Zenés időutazás ismert és ritkán hallott, sokat énekelt és újraértelmezett, klasszikus és modern francia sanzonok között, mélységeken és magasságokon át. Szívszaggató szólók, nagy érzelmek: fájdalmas romantika, emlékezés, beteljesületlen szerelem - mindez a francia művészetre jellemző hőfokon.

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!