Jegyvásárlás

Program


Chanson Elysée - Francia Sanzonest
3

Chanson Elysée - Francia Sanzonest

Három előadóművész, Csemer Boglárka, Kárász Eszter és Szalóki Ági, egy zenekar és megannyi örökbecsű francia sanzon a Gyulai Várszínház színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 11. kedd, 20:30

Chanson Elysée

Francia Sanzonest Csemer Boglárkával, Kárász Eszterrel és Szalóki Ágival

Három előadóművész, Csemer Boglárka, Kárász Eszter és Szalóki Ági, egy zenekar és megannyi örökbecsű francia sanzon a Gyulai Várszínház színpadán. A három gyönyörű hangú énekesnő három teljesen különböző módon találkozott a francia sanzonnal. Mindhárman sokat foglalkoztak a műfajjal és a nyelvvel, így kimagasló szakértelemmel nyúlnak a francia sanzonokhoz.
Zenés időutazás ismert és ritkán hallott, sokat énekelt és újraértelmezett, klasszikus és modern francia sanzonok között, mélységeken és magasságokon át. Szívszaggató szólók, nagy érzelmek: fájdalmas romantika, emlékezés, beteljesületlen szerelem – mindez a francia művészetre jellemző hőfokon.

Ajánlatunk


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!