Jegyvásárlás

Program


Charlie Band Koncert

Charlie Band Koncert

CHARLIE ÉS ZENEKARA SIÓFOKRA ÉRKEZIK!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 18. csütörtök, 19:00

Tisztelt Látogatók!

A 05. 18-ra, a  siófoki Kálmán Imre Kulturális Központba meghirdetett Charlie Band koncert elmarad.

A megvásárolt jegyek visszaválthatók. A visszaváltás három lehetséges formája:

  1. Utalásos visszatérítés. Ehhez válasz emailben szükség van a vásárló folyószámlájának adataira, illetve lehetőség szerint a megvásárolt jegy scannelt vagy fényképezett változatára, hogy a kezelési költséget is vissza tudjuk téríteni.
  2. Helyszíni visszatérítés. Az előadás napján és helyszínén, azaz 2017.05.18-án, a Kálmán Imre Kulturális Központban, 18:00-19:15-ig is visszaválthatók a megvásárolt jegyek kezelési költséggel együtt.
  3. Egyéb időpont egyeztetés céljából hívható a 06-30/353-42-30telefonszám.

Megértésüket köszönjük!

Charlie énekes, könnyűzenész, a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze, trombitás. Charlie az a művész, akit valószínűleg minden hazai zeneszerető ember ismer. Több formációban, rengeteg albummal és koncerttel a háta mögött olyan zenei pályafutást tudhat magáénak, amely szinte egyedülálló hazánkban. Pályafutása során 23 díjjal honorálták tehetségét, többek között Arany Zsiráf-és Liszt Ferenc-díjjal, többszörös eMeRTon-díjas művész, valamint megválasztották az év énekesének.


Elővételes jegyár földszint: 5500 Forint

Elővételes jegyár emelet: 4500 Forint

Jegyár az előadás napján földszint: 6000 Forint

Jegyár az előadás napján emelet: 5000 Forint

Jegyinfo: 06-30/353-42-30

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!