Jegyvásárlás

Program


CHILL GARDEN Zene - fény - irodalom

CHILL GARDEN Zene - fény - irodalom

Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 1. csütörtök, 20:00

Chill garden Zene - fény - irodalom

20.00 óra Műtárgyséta - téma: elismerés
20.30 Irodalmi beszélgetés Ménes Attilával és Szőcs Petrával.

MÉNES ATTILA (1961)
író

1985 óta rendszeresen publikál novellákat és  regényrészleteket, többek közt az ÉS, a Mozgó Világ, a Jelenkor és az Alföld folyóiratokban.
A  „civil életben”  halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket tanít, valamint a Sotéria Alapítványnál mentális betegségekben szenvedők részére tart irodalomterápiás foglalkozásokat.

SZŐCS PETRA (1981)
költő, filmrendező

A 2000-es évek közepe óta publikál verseket a magyar nyelvterület fontosabb folyóirataiban, emellett többek között rövid prózákat és regényeket fordított német nyelvről.
Irodalmi és filmrendezői munkáját egyaránt számos díjjal ismerték el.

 
Programjainkat beltéren kizárólag azok látogathatják, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, és azt munkatársunknak belépéskor a személyi igazolvánnyal együtt felmutatják. Kiskorúak csak felnőtt kíséretében vagy védettségi igazolvánnyal látogathatják a rendezvényt.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

6+ Bemutató: 2024.05.11.

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!