Jegyvásárlás

Program


CHILL GARDEN Zene - fény - irodalom vendég Szvoren Edina

CHILL GARDEN Zene - fény - irodalom vendég Szvoren Edina

Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek.

CHILL GARDEN Zene - fény - irodalom vendég Szvoren Edina

20 óra Műtárgyséta - 5 műtárgy az irodalomról

Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek. A Chill Garden programjaihoz kapcsolódva, művészeti programokra reflektálva kísérletet teszünk: szubjektív műtárgysétára hívjuk látogatóinkat, hogy együtt fedezzük fel a kiállítások rejtett hálózatait.

20.30 Zene - fény - irodalom

Beszélgetés Szvoren Edinával
Szvoren Edina író, művésztanár

1974-ben született Budapesten. A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában és Gimnáziumban érettségizett, ma itt tanít zeneelméletet és szolfézst.1998-ban szerzett művésztanári diplomát a Zeneakadémia karvezetés tanszakán. Szépirodalmi műveket 2005 óta publikál. Már első könyvével - a 2010-ben megjelent Pertuval - egyöntetű szakmai sikert aratott. Az évek során munkáját tucatnyi irodalmi díjjal ismerték el. Az I. Erzsébetvárosi irodalmi ösztöndíj díjazottjainak egyike volt.

Ötödik, vagyis legutóbbi kötete 2021 júniusában jelent meg Mondatok a csodálkozásról címmel.


Programjainkat beltéren kizárólag azok látogathatják, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, és azt munkatársunknak belépéskor a személyi igazolvánnyal együtt felmutatják. Kiskorúak csak felnőtt kíséretében vagy védettségi igazolvánnyal látogathatják a rendezvényt.

Ajánló


Felesége halála után a kínai séf, Cseng Finnország távoli falucskájába utazik, hogy újra…

Geszti Péter, Kozma Orsi, Váczi Eszter, Behumi Dóri, Dés László és az eredeti…