Jegyvásárlás

Program


Chilly Gonzales

Chilly Gonzales

A Müpában adja első magyarországi koncertjét a kortárs könnyűzene egyik legsokoldalúbb, bohém zongorista-énekes figurája, az 1972-ben Montrealban született Jason Charles Beck, akiből az ezredfordulón, Európába áttelepülve lett Chilly Gonzales, „a szomorú zenei géniusz” (bár a Chilly előnevet és a szomorú szót már hajlamos elhagyni).  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 2. kedd, 20:00

A klasszikus képzettségű, jazzes megoldásokban is otthonosan mozgó, magát alternatív rockerként, rapperként és elektro-pop előadóként is kipróbáló művész zongorás koncertjein is igazi showmanként jelenik meg, hol kócosan és borostásan, fürdőköpenyben és papucsban, hol öltönyös eleganciával.

Legszélesebb körű ismertségét együttműködéseivel szerezte: billentyűsként, társszerzőként és/vagy hangszerelő-producerként olyan eltérő stílusú előadókkal dolgozott, mint a dance-punk szexboszorka Peaches, az indie-folk díva Feist, a popüdvöske Marina And The Diamonds, az ősrocker Iggy Pop, az elektro-soul énekes Jamie Lidell vagy a rapsztár Drake - a Random Access Memories című legutóbbi Daft Punk-album közreműködőjeként pedig még Grammy-díjjal is jutalmazták.

A leghosszabb szólófellépés Guinness-rekordját 2009-ben egy több mint huszonhét órás párizsi zongorakoncerttel felállító Gonzales máig legnagyobb önálló sikerét a klasszikus hangvételű instrumentális szerzeményekre épülő, 2004-es Solo Piano albumával aratta, melyhez 2012-ben készítette el a Solo Piano II című folytatást. Budapesti szólófellépésén változatos programot ad elő kacskaringós karrierjéből: „mindenféle dalokat sok különböző lemezről, sőt néhány friss, kiadatlan kompozíciót is”.


Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!