Jegyvásárlás

Program


Cinderella - ExperiDance Produkció
9

Cinderella - ExperiDance Produkció

A Cinderella egy gyermekekhez szóló örökmese és egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is. Garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, de a szülőknek is maradandó élményt nyújt az ExperiDance szuperprodukciója.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 15. vasárnap, 19:00

Cinderella
Családi mesemusical az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról


A Cinderella egy gyermekekhez szóló örökmese és egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is. Garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, de a szülőknek is maradandó élményt nyújt az ExperiDance szuperprodukciója.

Az ismert Hamupipőke történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel.

Történetünkben, a saját otthonában cselédként tartott lánynak a könyveiből varázslattal életre kelő legkülönfélébb mesefigurák az egyetlen vigaszai. Ők segítenek megtalálni Hamupipőkének a méltó életet és boldogságát, a feleséget kereső Herceg oldalán. Ehhez azonban még sok izgalmas kalandot kell átélniük, mert a boldogságot nem adják könnyedén.

Az előadásban látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék, ezúttal prózai jelenetekkel tarkítva népszerű színészek előadásában, mindezt olyan LED díszlet-, látványelemekkel megvalósítva a RaM Colosseumban, amilyet Magyarországon ebben a formában még nem láthatott a közönség.

AZ ELŐADÁS MEGTEKINTÉSÉT 4 ÉVEN ALULI GYERMEKEKNEK NEM AJÁNLJUK.

 

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!