Jegyvásárlás

Program


Clara - Egy tündéri kaland

Clara - Egy tündéri kaland

Clara, a fiatal lány egy varázslatos világban él mágusok, törpék, sárkányok között. Erdei házikójában három bajkeverő majom lábatlankodik, majd egy nap egy bűbájos kis sárkány is felbukkan otthonában.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 19. vasárnap, 15:00

Clara - Egy tündéri kaland

Clara, a fiatal lány egy varázslatos világban él mágusok, törpék, sárkányok között. Erdei házikójában három bajkeverő majom lábatlankodik, majd egy nap egy bűbájos kis sárkány is felbukkan otthonában. Clara nem emlékszik semmire a múltjából, még arra sem, hogy vajon ember-e vagy tündér? Kis barátaival hát útra kel, hogy megtalálja a választ a kérdéseire, valamint, hogy megvédje világát és legyőzze egy gonosz varázsló ármánykodását.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Izgalmas műsorral várja a közönséget a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és vendége, a hegedűművészként és karmesterként egyaránt pódiumra lépő francia muzsikus, Julien Chauvin.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!