Jegyvásárlás

Program


Club Színház: Külvárosok angyala - Bertolt Brecht: A szecsuáni jólélek című darabja nyomán

Club Színház: Külvárosok angyala - Bertolt Brecht: A szecsuáni jólélek című darabja nyomán

Club színház – KECSAP csoport

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 2. szombat, 19:00

Szereplők:
Bali Zsófi, Bartos Janka, Faragó Panna, Fehér Noé, Gyenes András, Győrfi Laura, Horváth Pongrác, Hudoba Márti, Jakus Mirtill Petra, Juniki Noémi, Keindl Jakab, Kiss Ármin Balázs, Mészáros Noémi, Szabó Roland, Vekkel Bálint

Rendezte: Gecse Gábor, Szinvai Dániel

Bertolt Brech – „A szecsuáni jólélek” című drámája alapján.
Három istenség látogat Szecsuán városába. Küldetésük, hogy találjanak legalább egy jólelket. Úgy tűnik, elbuknak, amit az egész világ bánhat, ám ekkor Vang a vízárus elvezeti őket egy leányhoz, aki hajlandó szállást adni az álruhába bújt istenségeknek és ezzel sikerül megtalálniuk a jólelket, akit úgy kerestek. Azonban jónak lenni nehéz. Nagyon nehéz. És bár a lány küzd, hogy csakis jót tegyen, a körülötte élők minduntalan az őrület határára kergetik, míg végül olyan eszközhöz nyúl, ami egy cseppet sem méltó egy olyan emberhez, akit úgy szólítanak: A külvárosok angyala.

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!