Jegyvásárlás

Program


Club Színház: Online 2.0 - prózai színpadi előadás

Club Színház: Online 2.0 - prózai színpadi előadás

A Club Színház „Chilli” csoportjának premier előadása!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 8. szombat, 19:00

A virtuális térben minden más. Mindenki másmilyen. Ha nem is vagy ott, van selfie. Ha nem jó, van photoshop… Nincsen mimika, de van smiley. Nincsen érintés, de megbökhetlek. Nincs kedvem ma önmagam lenni, ha egyszer bárki lehetek, ha valahol végre meghallanak, észrevesznek. Ha rossz napom volt, 50 like, és jobb a kedvem.

Mindent megtudhatsz rólam, de mégsem tudsz semmit. Én is megtudhatok rólad mindent, de mégsem ismerlek meg soha. Online vagyok. Most nem számít az offline valóság. Követlek, likeollak, jobbra húzlak… Akarsz beszélgetni…?

Az eredeti Online 2010-től három éven keresztül, közel félszázszor szerepelt az ország számtalan pontján, művelődési házakban, iskolákban, osztálytermekben. Halász Tibor rendezésében a Magyar Szín - Játékos Szövetség arany minősítéses előadása, az Országos Diákszínjátszó Találkozó döntős előadása és a Kárpát-Medencei Színjátszó Találkozó díjnyertes előadása.

Szereplők: Balázs Ádám, Fehér Virág, Győrfi Laura, Györke Levente, Keindl Jakab, Lécz Betti, Nagy Jázmin, Nagy Laura, Szepesi Dóri

Rendezte: Farkas Lilla

Ajánlatunk


vígjáték két részben

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!