Jegyvásárlás

Program


Cop Mortem

Cop Mortem

Kovalik József akciófilmje. Szereplők: Kamarás Iván, Gáti Oszkár, Nagy Zsolt, Anger Zsolt, Ganxta Zolee, Szabó Győző, Gesztesi Károly.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 20. hétfő, 18:30

A történet hősei budapesti rendőrök, akik egy rituális gyilkosságsorozat tetteseit üldözik. A nyomozásban végletekig kimerült zsaruk egyszerre vadászok és vadak ebben a játszmában, az áldozatok ugyanis egytől-egyig rendőrök. Ebben a kiélezett helyzetben nem fogadják tárt karokkal a Londonból érkező Interpol ügynököt, John Holdont (Kamarás Iván), a sorozatgyilkosságok szakértőjét. Rezes századossal (Páll Zsolt), a gyilkosságiak nyomozójával hol rivalizálva, hol vállvetve, de kérlelhetetlen elszántsággal vetik magukat az elkövetők nyomába. Versenyfutásuk az idővel motoros klubokon, egyetemeken, bérverekedők titkos edzőtermein át vezet. Az életveszélyes akciók és vérre menő küzdelmek során azonban egyre inkább megkérdőjeleződik, valójában ki kinek az oldalán is áll...

Ajánlatunk


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!