Jegyvásárlás

Program


Corona: Lachegyi Máté – Uldis Vitols – Clemens Lotz

Corona: Lachegyi Máté – Uldis Vitols – Clemens Lotz

1+1+1=3. Azonban a CORONA bebizonyította, hogy ez esetükben nem állja meg a helyét, hiszen a három zenész különböző egyéniségéből, zenei vérmérsékletéből és interakciójából minden előadásuk alkalmával egy negyedik elem, maga a trió születik meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 18. csütörtök, 20:00

A CORONA három európai jazz-zenész formációja: a magyar zongorista, Lachegyi Máté mellett Uldis Vītols lett bőgős és Clemens Lotz német dobos alkotja, akik a Conservatorium van Amsterdam hallgatóiként találkoztak.

Ízig-vérig jazzt játszanak, a hallgatónak mégis sokszor a klasszikus zene, elsősorban a romantika és XX. század első felének zenéje juthat először eszébe, amikor a CORONA játékát hallgatja. Zenéjükben a kompozíció legalább olyan fontos, mint az improvizáció, és gyakran a hagyományos „téma—szóló—téma” formával is szakítanak. Napjaink jazz-zongora triói közül Brad Mehldau és Bobo Stenson triója, valamint a Bad Plus hatását lehet felfedezni kompozícióikban és játékukban. A zenekar neve a fermata avagy más néven corona zenei kifejezésből származik, amely hang meghosszabbítását, a zene megnyugvását jelöli.

Közreműködik:

Lachegyi Máté - zongora
Uldis Vītols - nagybőgő
Clemens Lotz - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!