Jegyvásárlás

Program


Cotton Club Singers - Páratlan
2

Cotton Club Singers - Páratlan

A Cotton Club Singers négy éve nem lépett színpadra és a 2018-as MOMkult Színháztermében megrendezésre kerülő nagykoncertük, amelynek a „Páratlan” címet is kölcsönözték egész egyedülállónak ígérkezik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 3. vasárnap, 20:00

A koncerten számos olyan yiddish sláger is hallható lesz, mint a Bei mir bist du schön, Hava Nagilah vagy
éppen a Hegedűs a háztetőnből részek. Színpadra lép Szűcs Gabi, Kozma Orsi, Fehér Gábor, László Boldizsár és Zsédenyi Adrienn.

Bővebb információ: zsidomuveszetinapok.hu

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!