Jegyvásárlás

Program


Csajkovszkij Hite – Orosz Zenei Fesztivál 2019

Csajkovszkij Hite – Orosz Zenei Fesztivál 2019

A tavalyi év sikerét követően az idén megrendezésre kerül a második Orosz Zenei Fesztivál. Az idei évben minden koncert egy-egy zeneszerzőt állít a középpontba. A fesztivál egyedülálló módon lehetőséget kínál, hogy a közönség az orosz szerzők sokoldalú zenei világában a műfajok között kedvére kalandozhasson.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 12. szombat, 20:00

Műsor:
Csajkovszkij: Vesperás.

Közreműködik a Kodály Kórus Debrecen, vezényel: Szabó-Sipos Máté.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!