Jegyvásárlás

Program


Családból is megárt a sok

Családból is megárt a sok

francia vígjáték, 100 perc, 2019
francia nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 17. péntek, 13:30

Rendező: Fabrice Bracq

Szereplők: Thierry Lhermitte, Michèle Laroque, Judith Magre, Alain Doutey, Constance Labbé, Arielle Sémenoff, Amélie Etasse

 

Marilou és Philippe végre elérte a korkedvezményes nyugdíj időpontját, és már alig várják, hogy kettesben Portugáliába költözzenek. Végre eljöttek a nyugodt, idilli nyugdíjas évek, amikor több idejük lesz magukra. Legalábbis ők így gondolták. Csak eggyel nem számoltak: a minduntalan szívességet és az idejüket kérő családtagjaikkal. Hol a lányuk válik, hol az unokákra kell vigyázni, vagy értük menni az iskolába, tanfolyamra, szakkörre. A család pedig egyre újabb és újabb feladatokat oszt a hirtelen időmilliomossá váló nagyszülőknek, akiknek egyre furfangosabb kifogásokat kell kitalálniuk, hogy ne mindig hozzájuk forduljanak segítségért. A portugál aranyévek pedig minden telefonhívással és csöngetéssel egyre messzebbre kerülnek.

A Családból is megárt a sok a legjobb francia vígjáték-hagyományokat követi, amelyben mindenki egy kicsit magára ismerhet. A film főszerepében az egyik legnépszerűbb francia vígjáték színész, Thierry Lhermitte (Vasárnapi apukák, Jövőre…ha minden jól megy, Zsaroló zsaruk, Egy indián Párizsban, Válás francia módra, Pelenkás bajkeverő, A francia miniszter) látható, partnere pedig mások mellett Michèle Laroque (Rózsaszín életem, Addig jár a korsó a kútra…, Briliáns válás) ebben a kacagtató családi vígjátékban.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!