Jegyvásárlás

Program


Családi mesejátszó,táncházszombat Karácsonyi népszokások

Családi mesejátszó,táncházszombat Karácsonyi népszokások

Karácsonyi népszokások

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 10:00

CSALÁDI MESEJÁTSZÓ TÁNCHÁZSZOMBATOK – NÉPZENAKARI KÍSÉRETTEL
Minden hónap második szombatján 10.00-12.00

Könnyed, játékos kikapcsolódásra várjuk, ahol kézműves foglalkozás, hangszer bemutató, népdaltanítás, népi játékok, népviselet bemutató, tánctanítás és táncház várja a család apraja-nagyját. A családok ízelítőt kapnak az adott hónap jeles napjainak hagyományaiból, szokásaiból.

A programot tartják: Vizi Tibor és Vizi Adrienn (népi játékok, néptánc), Seresné Vizi Bernadett (kézműveskedés), Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti Iskola Népzene Tanszak tanárai és tanítványaik (népzene)

Karácsonyi népszokások

Karácsonyi sürgés-forgás. Az ünnepek közeledtével egyre több a feladatunk, így jól esik a kikapcsolódás.Táncalkalmainkra olyan kezdő és haladó táncosakat várunk, akik az élőzenés táncoktatások keretében szívesen elmélyítenék ismereteiket egy-egy tájegység táncát illetően.Minél sokoldalúbbak vagyunk, annál értékesebbek leszünk, legyen ez a tánc, ami tele van tartással és érzelemmel.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!