Jegyvásárlás

Program


CSENGŐ-BONGÓ: Szerencsés János

CSENGŐ-BONGÓ: Szerencsés János

A Grimm testvérek által lejegyzett Szerencsés János az előadás műfajához hasonlóan kevéssé ismert mese, noha humora és bölcsessége okán a legnagyobbak között lenne a helye. Így bátran és büszkén mondhatjuk, hogy a BonBon Matiné zeneszerző pályázatára íródott és megosztott I. helyezést elért darab igazi kuriózum és valami egészen újnak a hírnöke.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 16. szombat, 11:00

A Grimm testvérek meséje alapján

“Hogy létezett-e ezidáig a blues zenejáték műfaja, abban magunk is bizonytalanok vagyunk. Abban azonban egészen biztosak, hogy innentől kezdve egyre népszerűbb lesz, ugyanis Szerda Árpád, vajdasági zeneszerző olyan csodálatos muzsikát szerzett, ami egészen bizonyosan sokakat meg fog nyerni ennek a már-már klasszikus műfajnak. A Grimm testvérek által lejegyzett Szerencsés János az előadás műfajához hasonlóan kevéssé ismert mese, noha humora és bölcsessége okán a legnagyobbak között lenne a helye. Így bátran és büszkén mondhatjuk, hogy a BonBon Matiné zeneszerző pályázatára íródott és megosztott I. helyezést elért darab igazi kuriózum és valami egészen újnak a hírnöke. Hiszen a műsor bemutatja, hogyan fejlődött ki a klasszikus zenéből a blues. A műfaj stílusjegyei és hangszerei mellett az improvizáció, ez a kedves mese és az emberi butaság egyaránt bemutatásra kerülnek ebben a szórakoztató előadásban.”

/Tarr Ferenc – a Bon Bon Matiné szervezője/

Zeneszerző: Szerda Árpád
Illusztráció: Szalay György

közreműködik:
Szerda Árpád – szájharmonika, gitár, billentyűk
Dobozy Ágoston – billentyűk
Lukácsházi Győző – műsorvezető, tuba

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!