Jegyvásárlás

Program


CSERHÁTI ZSUZSA 75 - élettöredékek, élmémények,történetek, beszélgetéssel

CSERHÁTI ZSUZSA 75 - élettöredékek, élmémények,történetek, beszélgetéssel

.. Emlékeimből, valamint Sándor András könyvének részleteiből áll össze az emlékest, feltéve a kérdést: "Halhatatlanjaink miért ragyognak jobban haláluk után?" -Perjés János-

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 23. vasárnap, 19:00

CSERHÁTI ZSUZSA 75 - élettöredékek, személyes emlékek, dalokkal / Perjés János estje

Cserháti Zsuzsa kettős, (születésének 75. és halálának 20.) évfordulójára készítettem el ezt a személyes emlékeken alapuló élettöredék estet. Zsuzsa életközepi magányát kísértem végig, közeli barátjaként. családján kívül egy ember volt még mellette. Életrajzi könyvére készültünk, amit végül nem jöhetett létre, korai halála miatt. Emlékeimből, valamint Sándor András könyvének részleteiből áll össze az emlékest, feltéve a kérdést: "Halhatatlanjaink miért ragyognak jobban haláluk után?"

Az esten CSEKE KATINKA lép fel, megidézve a helyzeteket és a hozzájuk kötődő dalokat. Zongorán Hadnagy Andrea játszik.

Emlékezzünk!
Perjés János

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!