Jegyvásárlás

Program


Csillagok égen-földön

Csillagok égen-földön

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 2. vasárnap, 19:00

A varieté egy igen hosszú múltra visszatekintő szórakoztató műfaj, mely Nyugat-Európában napjainkig virágzik, s melynek résztvevői legtöbbször a világ legnagyobb sztárjai, énekesek, bűvészek, komikusok, cirkuszművészek voltak. A jubileumi fesztivál alkalmából hazánk legkiválóbb, legszórakoztatóbb, világot járt és díjnyertes művészei varázsolják el, nevettetik meg, ejtik ámulatba a nagyérdeműt.

A jókedvet, hangulatot garantálja az est két házigazdája, a kiváló bűvész, konferanszié, Kőhalmi Ferenc és Méhes Csaba, pantomimes-komikus. A fellépők között láthatók még Nagy Molnár Dávid illuzionista, a Golden Power erőemelő duó, és még sokan mások.


Helyszín: Szabadtéri Nagyszínpad
Jegyár: 2400 Ft
Gyermekjegy: 1200Ft

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!