Jegyvásárlás

Program


Csillagóra Évadzáró Gálaest

Csillagóra Évadzáró Gálaest

Csillagóra évadzáró gálaest

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 22. hétfő, 19:00

Helye kell legyen egy nagyszabású gálának, amely a több száz előadást, eseményt soroló évad legjobb pillanatait szemlézi. A legnagyobb sikerek, a legsikeresebb nagyságok és a legígéretesebb fiatalok lépnek itt színpadra, és átadjuk kitüntetéseinket is: kiderül, ki birtokolja a következő évadban a három kamaraénekesi és az egyetlen Étoile (csillag) címet, valamint az Opera Kamaraművésze kitüntetést, amelyet egy zenekari muzsikus kaphat. A nézőtéren az Opera művészei és munkatársai, valamint legkedvesebb nézői foglalnak helyet. A helyszíneken az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai gyűjtenek a magyarországi katasztrófák áldozatainak megsegítésére. Tavaly épp e gálaesttel búcsúztunk el hosszú hónapokra az Operaháztól, amely most, a korszerűsítése után ad otthont a következő gálának.

Házigazda: Ókovács Szilveszter főigazgató
Vezényel: Kocsár Balázs főzeneigazgató
Koreográfus: Solymosi Tamás balettigazgató
Rendező: Anger Ferenc művészeti igazgató
Partnerünk: Ökumenikus Segélyszervezet

Ajánlatunk


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!