Jegyvásárlás

Program


"CSIRIBIRI" HALÁSZ JUDIT KONCERT

"CSIRIBIRI" HALÁSZ JUDIT KONCERT

Halász Judit érkezik az Újszegedi Szabadtéri Színpadra! Kicsik és nagyok kedvence, aki színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként, magyar költők verseit énekli - a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek: immár generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Aktuális előadások



Halász Judit: „Csiribiri”
koncert

Halász Judit érkezik az Újszegedi Szabadtéri Színpadra! Kicsik és nagyok kedvence, aki színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként, magyar költők verseit énekli - a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek: immár generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben. Dalai nemcsak a magyar költészet iránti érdeklődés magvait szórják el a gyermekek lelkében, észrevétlenül szórakoztatva az élet sok, fontos törvényére is megtanítják ifjú hallgatóikat.

Nem véletlen, hogy a gyerekek - Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vígszínház tagja, az UNICEF hazai elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari – és Érdemes Művész –díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth-díjjal jutalmazta eddigi munkáját.

18 megjelent lemez után egész estés filmkoncert is készült Halász Judittal. A „Csiribiri” a filmkoncert zenei anyagából válogat, csokorba fogva Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


A spanyol Andrea Motis lenyűgöző tehetség, aki otthon van a jazz, a klasszikus zene, a funk és az elektronika világában,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!