Jegyvásárlás

Program


Csodálatos utazás

Csodálatos utazás

Ez az utazás a musicalek világába repíti el a Kedves Nézőt! Abba a világba, ahol minden megtörténhet: virágáruslányból lehet előkelő dáma, a felhők közül leereszkedhet egy varázslatos dada, csillárt tartó kötélzetet vág el egy titokzatos fantom, öreg spanyol nemes kóbor lovagnak képzeli magát, argentin utcalány válik First Ladyvé, és még maga Jézus is szupersztár lesz!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 25. szerda, 19:00

Ez az utazás a musicalek világába repíti el a Kedves Nézőt! Abba a világba, ahol minden megtörténhet: virágáruslányból lehet előkelő dáma, a felhők közül leereszkedhet egy varázslatos dada, csillárt tartó kötélzetet vág el egy titokzatos fantom, öreg spanyol nemes kóbor lovagnak képzeli magát, argentin utcalány válik First Ladyvé, és még maga Jézus is szupersztár lesz!

A helyszín éppúgy lehet London, mint New York, egy osztrák kastély az Alpokban, eldugott kis falu Oroszországban, esetleg Vietnam, Berlin, Hollywood vagy Párizs az ezernyolcszázas évek elején!

Sorolhatnánk még számtalan jobbnál jobb műveket és jobbnál jobb dalokat ezekből, de ennél egyszerűbbet ajánlunk: 
jöjjön el, nézze meg, hallgassa végig, lássa és élvezze ezt a csodálatos utazást, mely végig vezeti Önt a legkiemelkedőbb dalain keresztül a musicaltörténeten 1928-tól napjainkig, a műfaj legkiválóbb művészeinek tolmácsolásában!

Szereplők:

BALOG TÍMEA
ERDŐS BORCSA
JANCSÓ DÓRA
PÁNCZÉL KLAUDIA
SZEGŐ ADRIENN
KÁDÁR SZABOLCS JÁNOS
KISS ZOLTÁN
KOVÁCS SZILÁRD
KÓSA ZSOLT
MIKOLA GERGŐ
PETRIDISZ HRISZTOSZ
SÖVEGJÁRTÓ ÁRON
SZERÉMY DÁNIEL

Közreműködik a Király Színház Tánckara

Díszlet: Bajkó György
Jelmez: Balog Tímea
Zenei vezető: Kéménczy Antal
Koreográfus: Bogáti Fanni, Borbély Krisztina, Kelemen Krisztián
Rendező: Pesty-Nagy Kati

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!