Jegyvásárlás

Program


Csontos Rita: Jogod van a boldogsághoz!

Csontos Rita: Jogod van a boldogsághoz!

Csontos Rita JOGOD VAN A BOLDOGSÁGHOZ! című előadássorozatában több éves kutatómunkájának eredményeiről és saját tapasztalatairól beszél. Az első előadás során először a pozitív pszichológia néhány alapgondolatát ismerhetik meg a résztvevők, amelyet a 21. század boldogságkereső tudományágának is neveznek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 11. csütörtök, 17:00

Emellett egyszerű gyakorlati technikákat, módszereket tanulhatunk meg, amelyek alkalmazásával megteremthetjük a boldogságot a saját életünkben és hosszú távon meg is tarthatjuk azt. Az előadást vetített képes prezentáció kíséri.

Nem ismerjük igazán, hogy mit jelent a boldogság, túlbonyolítjuk, gyakran az anyagi javakhoz vagy a szakmai sikerhez kötjük. Azt látom, hogy csak ideig-óráig vagyunk boldogok. Azt hisszük, hogy ez egy távoli, elérhetetlen vágy, amelyben csak néhány kiváltságos, rendkívül szerencsés ember részesülhet. Én abban hiszek, hogy a boldogság mindenki számára egyedi jelentést hordoz és a tudatos elme edzésével bárki elsajátíthatja. Ebben az előadássorozatban azt szeretném megmutatni, hogy hogyan.

Szeretettel várok mindenkit, aki nyitott arra, hogy változtasson az életén és hajlandó ezért konkrét lépéseket is tenni. Az élet sokkal egyszerűbb, mint amilyennek gondoljuk. A boldogsághoz egyetlen egy dolgot kell megtanulnunk irányítani: az elménket.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!