Jegyvásárlás

Program


Csukás István - Dolmány Attila - Szitha Miklós: Utazás a szempillám mögött

Csukás István - Dolmány Attila - Szitha Miklós: Utazás a szempillám mögött

A mesejáték egy magányos kisfiúról, Lackóról szól, aki elgurult üveggolyóját hiába keresve, elalszik. Az üveggolyó álmában is gurul, és Lackó a keresése közben sok mindennel találkozik. Álmában különös lények szólítják meg, szobája tárgyai szokatlan alakot öltenek, nyílnak, dőlnek, felemelkednek, átlátszanak.

Csukás István - Dolmány Attila - Szitha Miklós Utazás a szempillám mögött

“Csukás István meséivel gyermeki és felnőtt lelket egyaránt elbűvölő mesevilágába utazhatunk!”

A mesejáték egy magányos kisfiúról, Lackóról szól, aki elgurult üveggolyóját hiába keresve, elalszik. Az üveggolyó álmában is gurul, és Lackó a keresése közben sok mindennel találkozik. Álmában különös lények szólítják meg, szobája tárgyai szokatlan alakot öltenek, nyílnak, dőlnek, felemelkednek, átlátszanak. Álomutazása során találkozik a szófacsaró Seregélyekkel, az izgőmozgó-éneklő Nyulakkal, a Scherlock Holmes-t idéző kiérdemesült Sánta Kutyával, a Hangutánzó Bagollyal, a csupaideg Pukkancs Egérrel és a titokzatos Keresztes Pókkal. Végül a megtalált üveggolyó örök barátokat szerez, akik ugyan csak az álomban elérhetők, de létezésük a valóságot teszik elviselhetőbbé, teljesebb emberré formálva a kisfiút.

A Zichy Szín-Műhely zenés mesejátéka 5 éves kortól ajánlott.

A koronavírus járvány megfékezése érdekében, összhangban a hatályos rendelettel, a maszk viselése kötelező! A színház teremben a székek megfelelő távolságban várják vendégeinket. Az előadást csak egészséges, tünetekkel nem rendelkező vendég látogathatja!

Figyeljünk egymásra, vigyázzunk egymásra!

Ajánló


Sir Tom Jones visszatér Veszprémbe, hogy megismételje 2017-es hatalmas sikerű koncertjét. Tom Jones…

Az Egyesült Királyság valaha élt legeredményesebb jazzművészének számító Cullum egyedi megközelítésben ötvözi a…

Az utóbbi évek legsikeresebb rapprodukciója augusztus 22-én visszatér a Füredi SunCity színpadára.