Jegyvásárlás

Program


Czibor, A Rongylábú

Czibor, A Rongylábú

Czibor Zoltán, az Aranycsapat legendás balszélsője, a kiszámíthatatlan „Bolond”, a „Rongylábú”, az örök mókamester pályafutását bemutató musical a Czibor 90 emlékév kiemelt elemeként készült.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 19. péntek, 20:00

Pécsváradi Zoltán – Vizeli Csaba: CZIBOR, A RONGYLÁBÚ
musical két részben

A zenés darab az Aranycsapat történetén keresztül betekintést enged a magyar futball aranykorába és annak politikai hátterébe. Az ötvenes évek teljes korrajzán keresztül láthatjuk, hogy a kegyelt sztároktól miként fordul el néhány pillanat alatt a hatalom a világbajnoki vereség után, illetve az ötvenhatos forradalom után miként kényszerülnek idegenben maradni a legnagyobb játékosok. A darabban az Aranycsapat játékosai mellett többek között megjelenik Kubala László, Sebes Gusztáv, Farkas Mihály is. Szívbe markoló darab az Aranycsapat történetéről, a magyar futball aranykorának kalandos életű különc zsenijéről, végtelen hazaszeretetéről.

Szereplők:
Török Tamás
Mészáros Árpád Zsolt
Kuczmann ágnes
Háda János
Laklóth Aladár
Gieler csaba

Rossz idő esetén az előadás a FÁY ANDRÁS GÖRÖGKATOLIKUS SZAKGIMNÁZIUM ÉS TECHNIKUM (3529, Miskolc, Jászi Oszkár u. 1.) épületében lesz megtartva!

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!