Jegyvásárlás

Program


Cziffra Fesztivál - Marc-André Hamelin zongoraestje

Cziffra Fesztivál - Marc-André Hamelin zongoraestje

Hogy mutassuk be azt a zongoraművészt, aki nincs még hatvan, de már több mint száz lemezt készített, akit tizenegyszer jelöltek Grammy-díjra, egy ízben a saját kompozícióiért (hatot el is nyert!), és aki emellett arra is ráér, hogy feledésbe merült életművek és kortárs szerzők népszerűsítésével törődjön?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. február 16. kedd, 19:30

Cziffra Fesztivál - Marc-André Hamelin zongoraestje

Mozart: Esz-dúr zongoraszonáta  K.282,
C.P.E. Bach: c-moll rondó Wq. 59/4,
Beethoven: C-dúr zongoraszonáta , op.2. No.3
-    szünet –
Fauré: 1., 2., 3. noktürn op.33,
Ravel: Gaspard de la nuit

Műsorvezető: Becze Szilvia

Hogy mutassuk be azt a zongoraművészt, aki nincs még hatvan, de már több mint száz lemezt készített, akit tizenegyszer jelöltek Grammy-díjra, egy ízben a saját kompozícióiért (hatot el is nyert!), és aki emellett arra is ráér, hogy feledésbe merült életművek és kortárs szerzők népszerűsítésével törődjön? Marc-André Hamelin ma Kanada legkeresettebb zongoristája, akit saját bevallása szerint „a felfedezés iránti szomjúság” hajt. Hasonló pionír, ha játéktechnikáról van szó; olyan őt nézni, mint tíz, egymástól független ujjat látni, amelyek mégis tökéletes összhangban dolgoznak. Először láthatjuk őt Magyarországon, műsora két évszázad német és francia zenéjét öleli fel: az általa igen nagyra tartott Bach-fiú, Carl Philipp Emmanuel mellé Mozart és Beethoven fiatalkori műveiből választott, a Chopin-hatástól sem mentes Fauré-noktürnök után pedig Ravel kalauzol a gótikus éjszakába.

Kiemelt szponzor: MVM

Kedves Vendégeink!

A korlátozások miatt, valamint annak érdekében, hogy a közönség helyszíni koncertélményben részesülhessen, és élvezhesse a hangverseny pótolhatatlan atmoszféráját, a koncerttermek akusztikáját és a művészek kisugárzását, a koncert későbbi időpontban kerül megrendezésre. Az új dátumról hamarosan tájékoztatást adunk itt és egyéb online felületeinken.

Megértésüket köszönjük!

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

zenés játék két részben

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!