Jegyvásárlás

Program


Dajkamese - Találkozások tehetségprogram

Dajkamese - Találkozások tehetségprogram

„Ötvenhat évig élt velünk. Felnevelt engem és testvéreimet – mindennemű fizetség nélkül. Tizenegy éves voltam, egy tipikus amerikai fiú, amikor ráébredtem, ki is volt ő valójában.”

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 25. szombat, 19:00

Lola alig volt még 18 éves, amikor a Fülöp-szigeteken szolgáló katonatiszt a saját lányának ajándékozta őt. A lány felnőtt, férjhez ment és megszületett Alex, a fia, akit Lola ugyanúgy dajkált, ahogy egyszer az édesanyját.
Huszonegy évvel azután, hogy Lola „katulong”, azaz szolga lett, a család az Egyesült Államokba költözött, őt pedig magukkal vitték, mint egy egyszerű használati tárgyat.
Szeretett dajkája halála után Alex útnak indul, hogy a hamvakat egy kenyérpirítónyi méretű dobozban visszavigye Lola szülőföldjére. De indulás előtt még egyszer leül, hogy felidézze és elmesélje közös történetüket – a családja és rabszolgája történetét.

 

Lola: Nyakó Júlia
Alex: Kovács Domokos

 

Dramaturg: Németh Virág
Látványtervező: Molnár Anna
Zene: Czipott Géza
Produkciós vezető: Gáspár Anna
Rendezőasszisztens: Láng Zsuzsa
Mentor rendező: Hargitai Iván
Rendező: Cortés Sebastián

 

Az előadás hossza 50 perc.

 

A Találkozások tehetségprogramot a Bethlen és a Manna 2015-ben indította útjára. Évről évre fiatal, pályakezdő rendezők pályázhatnak olyan kétszereplős darabbal, ahol a színészek közt generációs korkülönbség van, miközben a pályázó munkáját egy tapasztalt mentor rendező segíti.


Eddig nyolc bemutató valósult meg a program keretében, melyek rendezői: Szilágyi Bálint, Valcz Péter, Cseh Judit, Lazici Noémi, Vadász Krisztina, Dézsi Fruzsina és Gerencsér Anna, Csábi Anna és Cortés Sebastián. Előadásaikban többek közt olyan kiváló színészek szerepelnek, mint Udvaros Dorottya, Földes Eszter, Tordai Teri, Horváth Lili, Nyakó Juli, Kovács Domokos, Jászberényi Gábor, Botos Éva, Grisnik Petra, Gőz István, Igó Éva vagy Zoltán Áron; a mentorok közt pedig ott voltMészáros Márta, Zsótér Sándor, Jordán Tamás, Hegedűs D. Géza és Horváth Csaba is.

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

romantikus vígjáték két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!