Jegyvásárlás

Program


Dalnokklub

Dalnokklub

Versek, dallamok, gondolatok
Házigazda: Radványi Balázs, Balog Péter és Tompa Ákos
Vendég: a KaleidoszPók Társulat
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 4. vasárnap, 19:00

Dalnokklub
2020. március 08. 19:00
Versek, dallamok, gondolatok

Házigazda: Radványi Balázs, Balog Péter és Tompa Ákos
Vendég: a KaleidoszPók Társulat

A KaleidoszPók Társulat tagjai, Huszák Zsolt, Németh-Szabó Tamás, Ócsai Zoltán, Smidéliusz Gábor, Végh Szabolcs korábban számos zenei formációban muzsikáltak együtt (Promise, Jónás és Jézus oratórium, Szela, Korál-sziget, Szélrózsa Band). 2018-ban jelent meg a Gryllus Kiadó gondozásában Porondvágy című lemezük, amely a népzenétől a progresszív rockig sokféle műfaj elemeit ötvözi. Az ironikus szövegek mind a személyes érintettség mélységét hordozzák, úgy hogy közben együtt nevethetünk vagy éppen elgondolkodhatunk sziszifuszi gyürkőzéseinken, alattomos korosodásunkon vagy éppen a “kesze-kusza” világ abszurd valóságán. Az album a koncertek helyszínén és a a Deák téri Kaláka boltban kapható.

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!