Jegyvásárlás

Program


Danny Blue Show
4

Danny Blue Show

Uri Geller tehetségkutatójának győztese - Brüsszeltől Dubajon át a Karib-tengerig - rendezvények ezrein kápráztatta el megmagyarázhatatlan produkcióival a közönséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 10. szombat, 19:00

DANNY BLUE, A MENTALISTA

Magyarország legismertebb mentalistája nem hisz a véletlenekben, és mesterien használva az emberi elme képességeit világszerte emberek millióit ejti ámulatba.

Danny fantasztikus memóriával, hihetetlen emberismerettel és elképesztő manipulációs készséggel minden generáció gondolatait megmozgatta. Saját televízióműsorának immár a Viasat3, Story4 és a TV2 is helyet adott, ahol - Berki Krisztiántól Vágó Istvánig - Magyarország legtöbb hírességét  már megdöbbentette.

Miközben a magyarországi kaszinókból kitiltották, közjegyző előtt jósolta meg a futball-világbajnokság végeredményét és a Forma-1 dobogósait. 2019-től pedig hivatalosan is a versenyek mentalistája.

Danny Blue sosem távozik anélkül, hogy kérdőjeleket hagyjon maga után valódi benyomást téve bármely közönségre.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!