Jegyvásárlás

Program


Darázs

Darázs

Carla és Heather osztálytársak voltak. Az iskola befejezése óta húsz év telt el, ez alatt az idő alatt a két nő eltérő életutat járt be.

Morgan Lloyd Malcom: DarázsDelta Produkció

Heather jó módban él férjével, Carla, aki négy gyerekes anya, lecsúszott. Amikor Heather váratlanul megkeresi Carlát, aki akkor az ötödik gyerekét várja.

A találkozás során Heather előad egy történetet a férjéről, Simonról, aki őt érzelmileg bántalmazta. Ezért a nő fondorlatos cselt eszel ki annak érdekében, hogy eltüntesse a férjét. Fel akarja bérelni Carlát, hogy intézze el a piszkos munkát. 

A darab fő kérdése, hogy tudjuk-e alakítani a saját sorsunkat. Mennyire határozza meg az elétünket egy-egy traumatikus esemény? Meddig hordozzuk a sebeket, amiket tizenévesként szereztünk? A fordulatos lélektani pszihothriller két volt barátnő életébe enged bepillantást. Rendezőként leginkább az foglalkoztat, hogy megfejstük a gyilkolási vágy mögött rejlő szándékot, felfedezzük a múltban rejtőző sötét kis titkokat. Reményeim szerint egy lebilincselően izgalmas előadást hozunk létre, ahol mindkét színésznőnek igazi jutalomjátéka lesz a szerep.

Szereplők:
Borbély AlexandraKiss-Végh Emőke

Jelmez-és díszlettervező: Balázs Juli

Grafikus: Nagy Gergő

Rendezőasszisztens: Czaba Eszter 

Fordította: Bognár Péter

Rendező: Ördög Tamás

Producer: Kövesd Zsuzsa - Delta Produkció

Ajánló


A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám…

ÁKOS - IDŐSZIGET TURNÉ 2021 2021. augusztus 28. (szombat), 20:00