Jegyvásárlás

Program


DASH!

DASH!

A DASH! névre hallgató amszterdami free-funk trió tagjainak komplex összjátéka elkötelezett, egyszersmind könnyed színpadi jelenléttel párosul. Megtévesztően egyszerű anyagból teremtenek saját zenei univerzumot, amelyben rendkívül áttetsző módon, szinte csak a legfontosabb hangokat szólaltatják meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 9. csütörtök, 20:00

DASH! (NL)

Közreműködik:

    Maarten Ornstein - szaxofon
    Alex Oele - basszusgitár
    Eric Hoeke - dob

A DASH! névre hallgató amszterdami free-funk trió tagjainak komplex összjátéka elkötelezett, egyszersmind könnyed színpadi jelenléttel párosul. Megtévesztően egyszerű anyagból teremtenek saját zenei univerzumot, amelyben rendkívül áttetsző módon, szinte csak a legfontosabb hangokat szólaltatják meg. Ennek eredménye az a nagyon intenzív, minimalista, szinte hipnotikus zenekari hangzás, amelyben swing, suttogó dallamok, vagy éppen vulkánkitörések zabolátlan pillanatai váltakoznak egymással. Koncertjeik erőteljes és mély fizikai-szellemi élményt kínálnak közönségüknek.

A DASH! 2004-ben oktettként indult, majd némi szünet után 2012-től már a jelenlegi felállásban, trióként működik. Vezetőjük, Maarten Ornstein díjnyertes szaxofonos és klarinétos, aki a jazz, a klasszikus és az arab zene kiemelkedő képvieselőivel dolgozik együtt – 2017-ben az Opusban például Sunna Gunlaugs izlandi zongoristával mutatták be duóalbumuk anyagát. Eklektikus játékát több mint 30 albumon hallgathatjuk, sajátjai mellett számos egyéb nemzetközi együttes tagjaként. A triót Alex Oele basszusgitáros és Eric Hoeke dobos egészítik ki, mindketten a holland szcéna elismert zenészei, olyan együttesek tagjai, mint az SFeQ, a Kraak & Smaak vagy a Zuco103.

A DASH! negyedik albuma, Rewired címmel 2019. végén jelent meg a Zennez Records kiadásában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!